Pagina's

maandag 28 juni 2010

Zachte streepjes...

Een tijdje geleden heeft mijn zus me een geweldige sponsering cadeau gedaan. Waaronder verschillende nieuwe kleurtjes spectrumglas. Ik ben vooral verzot op de glaasjes met streepjes, zo zien oorbellen er meteen heel wat gesofisticeerder uit ;)
Hierbij een foto van een paar oorbellen en een bijpassend hangertje. Vers uit de studio!

zaterdag 26 juni 2010

Nog meer oorbellen!



Ik heb me nu ook gestort op het maken van hangoorbelletjes. Omdat ik ze niet op een stekertje bevestig, kan ik ze dus wat groter of specialer maken. En ik moet zeggen... ik ben er content van! Op de foto al een kleine preview :)

donderdag 24 juni 2010

Oorbellen...


De laatste avonden heb ik me helemaal gestort op het aanmaken van een nieuw arsenaal oorbellen. Aangezien die op de BePARKte Oplage heel snel weg waren, heb ik er dringend nieuwe nodig! Want... op zondag 22 augustus sta ik weer in Park Spoor Noord!

zondag 20 juni 2010

BePARKte Oplage





Oef! Ik ben zeer tevreden met de verkoop vandaag. Het was mijn eerste échte verkoop en ik moet zeggen: ik ben content! Afgezien van die blauwe lippen, verkleumde vingers en algehele spierpijn natuurlijk... . Maar kortom; zeker voor herhaling vatbaar!

Ik heb slechts enkele luttele ringetjes en speldjes over, dus vanaf morgen vlieg ik er weer helemaal in. Tijd voor nieuwe creaties. Ik kom die garage (lees: studio) niet meer uit!

Op de BePARKte Oplage heb ik ook een geweldig rokje van mijn mams gekregen. Een prachtwerkje van Tarte Tatin (http://www.tarte-tatin.be/). Ik ben helemaal fan!

En ook aan de kunstige cupcakes van Coquette (http://yanawork.wordpress.com/) heb ik niet kunnen weerstaan... hhmmmm!!

zaterdag 19 juni 2010

De eerste kribbel...


Hoi daar!

Bij deze meteen welkom op de blog waar ik mijn creatieve uitspattingen aan u zal voorstellen.

Experimenten, totale mislukkingen, prachtige creaties, .... wie weet wat een mens hier allemaal zou kunnen tegenkomen.

Ik heb zopas mijn gehele collectie ringen, oorbellen, speldjes en hangers in een colruyt-opvouw-doos gepropt en ben bij deze helemaal klaar voor de BePARKte Oplage! Een geweldig toffe markt voor handgemaakte creaties. 20 juni in de Shelter van Park Spoor Noord (bij Station Antwerpen Dam). Allen daarheen!