Pagina's

donderdag 29 juli 2010

Markt van 't schoon leven


Na bijna twee weken thuis te zitten met een "blokkage" in mijn rug (en daarbij een half verlamde rechterarm) begint de pijn nu wat weg te trekken en probeer ik heel stilletjes aan terug te mailen en dus ook te bloggen.

Voor de helse pijnen me teisterden heb ik nog een heel leuk marktje kunnen doen; het marktje van 't schoon leven aan het Felixpakhuis. Superklein maar ook superleuk! Deze zomer is het marktje er elke zondag te vinden; de moeite! Ik had er een heel gezellig standje met een rieten parasol en de chance dat het prachtig weer was! En natuurlijk heb ik ook hier weer wat leuke mensen leren kennen.

vrijdag 9 juli 2010

Glaskralen branden


Ik ben al een tijdje bezig met het fusen (smelten) van glas in de HotPot, maar ben enorm gefascineerd door glasbranden. Dus... heb ik gisteren mijn eerste workshop gevolgd. En ja hoor... verslaving alom! Glaskralen branden is zeker niet poepsimpel, het vereist heel wat techniek en oefening. Maar het is ongelooflijk boeiend!

Hierbij ook een foto van mijn eerste kraaltjes. Helemaal nog niet perfect, maar ik ben er stiekem wel heel fier op :)

woensdag 7 juli 2010

Flashy Candy

Ook in mijn nieuwste collecties is het volop zomer.

Leuke flashy rode en blauwe stekertjes die je bijna zou willen opeten.

Daarnaast fel tot minder fel gele en oranje zonnebolletjes.

Haaa die mooie zomer!


maandag 5 juli 2010

Hangende bellen


De collectie hangoorbelletjes begint zich al goed uit te breiden. Een hele nieuwe reeks leuke oorbelletjes voor op de BePARKte Oplage op 22 augustus!