Pagina's

woensdag 26 januari 2011

Tante Theepot



Deze kleurige knoopjes heb ik, samen met een hoop andere juweeltjes, gisteren afgezet in het verre Lommel. Want jaja, liefste volgers, fans en toevallige voorbijgangers, Lili is vanaf nu ook te koop in een échte winkel! Namelijk bij een supergezellig winkeltje dat Tante Theepot noemt! Je kan eens een kijkje nemen op haar site, en dan kan je ook verder klikken naar de pagina die ze speciaal voor Lili gemaakt heeft. Ik ben alvast heel benieuwd of de Lommelaars de Lili juwelen kunnen smaken :)

maandag 17 januari 2011

Een paraplu in Parijs


Ik had mezelf een leuke bloemenparaplu aangeschaft om ons van de regen te beschermen tijdens de citytrip in Parijs. Echter, wanneer we hem voor de eerste maal opendeden om gezellig droog te blijven, bleek hij niet te werken. Hij rolde zichzelf steeds spontaan terug op, in plaats van mooi strak gespannen te blijven.

Ik kon het niet over m'n hart krijgen om de paraplu in de vuilbak te gooien. Dus heb ik er maar een broche uit geknutseld. Eéntje met glaskraaltjes natuurlijk, hoe kan het ook anders. Helemaal tevreden ben ik er nog niet van, maar broches maken is dan ook nog niet mijn specialisatie ;)


woensdag 12 januari 2011

Give away

Liefste fans, volgers, voorbijgangers, ...

Melissa Milis geeft een give away! En niet zomaar eentje... je kan er een exemplaar van mijn eigenste juweeltjes winnen! Neem gauw een kijkje op haar website (door HIER te klikken) en ontdek hoe je de zilveren hangertjes met witte glaasjes en blauw streepje kan winnen! Je krijgt er ook nog enkele handgemaakte glaskraaltjes bij!

zondag 2 januari 2011

2011 enzo

Bij deze iedereen een prachtig 2011 gewenst! Dat het een fantastisch, liefdevol, ongelooflijk, creatief, gezond, tof en gewoonweg prachtig jaar mag worden! Boordevol oesters, chocolade, taart, pateekes en allerlei ander lekkers!

Hierbij meteen ook nog een kleine sfeer impressie van de barkoude, maar heel gezellige wintereditie van de Beparkte Oplage. Nog een hele grote, dikke dank u aan het prachtkoppel Valérie en Christophe (de beste verkopers ter wereld!) en mijn allerliefste zus!

Ik stond dag daarvoor samen met An van onder andere de rendierkopjes ook op een minimarktje in een rusthuis te Antwerpen. Spijtig genoeg heb ik daar geen foto's van, maar het was ook zeker heel tof om te doen!