Pagina's

zondag 19 juni 2011

De winnaar van de kersjesketting



En de winnaar is ... Lynn Leys! Proficiat! Stuur me een berichtje via facebook of naar lili-juwelen@hotmail.be om verder af te spreken!

maandag 13 juni 2011

Kersjes Give-away!


Hij was al lang beloofd... de volgende give-away :) En deze keer bestaat hij uit een kersjeskettinkje! De winnaar(es) beslist zelf of het een koperen of zilveren ketting is, en bepaald ook de lengte van de ketting.

Hoe maak je kans? Laat hier of op m'n facebookpagina een berichtje achter.

Meedoen kan tot en met zaterdag 18 juni. Zondag 19 juni maak ik de winnaar bekend!

Succes!

zondag 12 juni 2011

Over kersjes en cava


Het is weer een tijdje geleden dat ik hier nog een berichtje gepost heb. Voornamelijk omdat m'n harde schijf het weeral begeven heeft, maar ook omwille van positievere redenen. Vrijdag heb ik namelijk, samen met mijn wederhelft, het compromis van ons toekomstige huis getekend. Het waren dus spannende weken, maar het gaat ongetwijfeld nog spannender worden, aangezien we nog heel wat renovatieplannen hebben.

Daarnaast heb ik ook een hele leuke avond achter de rug, namelijk mijn eerste verkoopavond! Het was nog een beetje zoeken en ik heb zeker weer wat bijgeleerd. Het was ongelooflijk leuk, dus hop naar de volgende!

Ondertussen heb ik ook nieuwe kersjes gemaakt, waaronder nu ook enkele zilveren! Ze zijn gauw beschikbaar in m'n Etsy shopje!