Pagina's

woensdag 31 augustus 2011

Glazen ketting


Het heeft me heel wat tijd aan de brander gekost, maar de eerste glasketting is een feit! Het is een witte ketting geworden, met één grote rode koraal. Je kan ze vanaf nu in m'n Etsyhop vinden.

Binnenkort volgen er meer kettingen en ook armbandjes.

dinsdag 30 augustus 2011

Zoete kleurtjes

Na een warrige periode was het tijd om er even op uit te trekken. Even weg van alles. En natuurlijk tijd maken voor dé hobby :) Nieuwe juweeltjes komen er gauw aan. Eerst nog wat nieuwe foto's van de reeds gekende juweeltjes :)



woensdag 17 augustus 2011

Rock crystal




Gauw zullen halskettingen aankomen, vol glaskralen! Maar aangezien dat heel intensief branden is, eerst nog eentje met rock crystal kralen en enkele donker paarse glaskralen. Vanaf nu beschikbaar in m'n Etsy shop.

donderdag 11 augustus 2011

Ringen uit zilverdraad


Gisteren volgde ik bij Zahia te Brugge de workshop 'Maak je eigen ring op maat van A tot Z'. Spijtig genoeg arriveerde ik te laat in Brugge, aangezien de tankklep van m'n auto het begeven had, en ik eerst nog een tripje langs de garage moest maken. Maar voor de lieve mensen van Zahia was dit geen enkel probleem, ze hebben er meteen voor gezorgd dat ik kon aanpikken.

Eerst oefenden we de techniek met koperdraad, later pas met dure zilverdraad. Het was ongelooflijk leuk om te doen, en ik heb weer heel wat bijgeleerd. Bovendien heb ik er ook weer drie leuke nieuwe ringetjes bij :)

dinsdag 9 augustus 2011

Blauwe zomer


Nu ik reeds een heuse collectie holle kralen gemaakt heb, is het tijd voor de mix 'n match :) Dit is het eerste resultaat: een korte, zilveren ketting met drie zomers blauwgetinte kralen. Vanaf nu ook hier te verkrijgen in m'n etsy shopje. Nu maar blijven hopen op meer blauwe lucht en dus vooral meer zon!

zondag 7 augustus 2011

Holle kralen


Om m'n zinnen even te verzetten heb ik eindelijk de brander nog eens aangeraakt :) Als resultaat iets nieuws voor me: holle kralen! Ik ben nog niet helemaal zeker wat ik ermee ga doen... .