Pagina's

zaterdag 29 oktober 2011

Pompoentijd



Een tweetal weken geleden bevond ik me in het prachtige Lanzarote. Naast gibberen, zonnen, vulkanen bewandelen en aperitieven heb ik er ook een gezellig kralenwinkeltje bezocht. Via Etsy had ik reeds contact gehad met Jackson, de eigenaar van Solitary Mountain. Hij had me op voorhand gewaarschuwd dat er in zijn echte winkel veel meer kralen te vinden waren dan in zijn Etsy-winkel. Maar zelfs al was ik gewaarschuwd... er waren honderden, duizenden ongelooflijk mooie kralen te vinden. Na een moeilijke keuze heb ik er wat lava, koraal en agaat uit gekozen. Kralen met kleuren die perfect aansluiten bij het herfstseizoen. De eerste creatie met een lavakraal is een pompoenkleurig armbandje geworden. Eén van de vele juweeltjes die op de Homesale te koop zal zijn!

zondag 23 oktober 2011

Homesale

Jullie zijn allemaal van harte uitgenodigd op de Homesale van 19 november. Er zal een brede mix aan handgemaakte accessoires, kledij en juwelen te verkrijgen zijn. Hopelijk tot dan!

maandag 3 oktober 2011

Een nieuw project :)

Vrijdag kregen we eindelijk de sleutels van ons huisje. Een oud, maar stevig huis waar we nog heel wat in gaan werken. Het komende 1.5jaar gaat het stevig boren, zagen, slijpen, ... worden :) Zelfs de prachtige badkamer gaat eraan moeten geloven.