Pagina's

maandag 4 oktober 2010

Gezomer en geherfst...

Mijn allerlaatste week op het werk. Ondertussen tweemaal ver geraakt in een sollicitatieronde maar dan nét naast de job gegrepen. Nog niets in het vooruitzicht. Maar ach, ondertussen ben ik me er heel stilletjes bij aan het neerleggen dat het herfst is en dat de zomer dus helemaal voorbij is. Vallende eikels hebben zo ook hun charme. Tijd dus om wat leuke herinneringen boven te halen!

Hierbij enkele foto's van een geslaagde zomerse editie van de Beparkte Oplage te Antwerpen.

Dankzij ons paps ben ik trotse eigenaar van een heuse oorbellentoren.

Mijn té schattige nichtje (en metekindje!) Lena stond er ook met haar zelfgemaakte vriendschapsbandjes.

Gisteren heb ik samen met een bevriend koppel (dat binnen 45 dagen elkaar hun ja-woord geeft!) en hun hond Timby, de wilde files-richting-zee getrotseerd om Marché Bricolé te bezoeken. Een klein, gezellig marktje vol handgemaakte creaties. Ik heb er de eer gehad om het gezicht achter Meer van Veer te ontdekken. Graag had ik ook eens kennis gemaakt met Fleurfatale en Zsazsazsu, maar hun kraampjes werden op dat ogenblik langs alle kanten bestormt. Ik heb bij Fleurfatale wel een prachtige ring kunnen bemachtigen.

Tot slot ben ik vorige week ook trotse eigenaar geworden van een rode-roosjes-ring van Latanie! In ruil kreeg ze van me een groenige glaasjesring.

4 opmerkingen:

 1. Ooohh mij vernoemen in je blog!!!!
  U kraampje foto is kei leuk en lena zo schattig!!! Xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat ik niet de tijd had om even een babbeltje met je te slaan. Volgende keer zeker eens aan mij mouw trekken hé, zelfs al is er volk aan mijn kraampje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh, die blauwe ring is prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oooh, leuk om mjn ring hier te vinden, jammer dat ik niet wist dat jij het was, Veerle vertelde me dat je langsgeweest was bij haar.
  Er was ook zo weinig tijd om een babbeltje te doen, zooo druk!
  Geniet van je ring!!! en nog eens bedankt!
  Greet

  BeantwoordenVerwijderen